Joomla CMS - Webdesign - Amsterdam

Neem telefonisch contact op: 0652 - 468 500

Wat kost een auto?

car

Dat is een lastig te beantwoorden vraag, het ligt er namelijk aan wat voor auto je wilt aanschaffen. Heb je interesse voor dat kleintje vooraan, of moet het een iets groter model zijn. Of misschien gaat je voorkeur uit naar een groene uitvoering...

Wat kost een website?

Is dus ook een lastig te beantwoorden vraag, omdat iedereen verschillende wensen heeft. We gaan uit van een basisprijs van € 750,- en afhankelijk van de wensen van de klant komen hier kosten bij voor bepaalde uitbreidingen, zoals bijv. een forum, een mailinglist, speciale formulieren, een meertalige website of zelfs een webshop.

Basis website

Je website wordt gebouwd met de huidige versie van het Joomla CMS en ik maak een template op maat. Uiteraard is de website responsive, dat wil zeggen dat jouw website op elk apparaat goed te bekijken is.

Backup service

Net als een auto heeft een website onderhoud nodig. Onderliggende techniek moet worden afsteld en up-to-date worden gehouden. Na oplevering van je website krijg je een half jaar gratis backup van je website. Dit houdt in dat er elke maand een backup wordt gemaakt van de website en dat zowel Joomla alsook de diverse geinstalleerde extensies up to date worden gehouden. Na het halfjaar is het tarief voor de backup-service: € 12,50 per maand. Vooraf te voldoen voor de periode van 1 jaar. Zie ook de backup-service.

Normaal uurtarief:

Tarief: € 60,- per uur

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Backup service

Bij oplevering van je website krijg je een half jaar gratis backup van je website. Lees wat deĀ backup service inhoudt en waarom het belangrijk is.

5-Urenkaart

Na de oplevering van je website heb je vast een aantal vragen of zijn er onduidelijkheden over het gebruik van Joomla etcetera. Hiervoor bied ik een 5-urenkaart aan tegen gereduceerd tarief. Deze urenkaart kost € 250,-. Op die manier kun je gebruik maken van mijn kennis. Met deze urenkaart kun je na oplevering van je site, gebruik maken van mijn kennis en tijd, in de vorm van emailen, bellen of Skypen. De urenkaart wordt vooraf aangeschaft en betaald en de tijd wordt door mij bijgehouden.